40 Super Hot

40 Super Hot nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Super star slot

De 40 Super Hot gokkast is een gokkast die simpel maar doeltreffend voor veel spektakel kan zorgen. Bij EGT gokkasten is deze gokkast namelijk een leuke toevoeging. Met 5 rollen en liefst 4 rijen zijn er veel mogelijkheden voor iedere speler om volledig te kunnen profiteren van de voordelen die de 40 Super Hot gokkast te bieden heeft.

Op de markt gebracht door EGT

EGT heeft de 40 Super Hot gokkast uitgebracht als een flitsende gokkast die in totaal liefst 40 winlijnen kan bevatten, zoals je aan de naam waarschijnlijk al kon vermoeden. Een speciale mystery card bonus is verwerkt in het spel, met als gevolg dat je uit het niets een mooie bonusronde kunt starten om zo tot geweldige prijzen te winnen. Je maakt dan namelijk kans om één van de vier aanwezige jackpots te pakken!

Weinig aarzeling op een flitsende fruitautomaat

Kersen symbool

De 40 Super Hot gokkast wordt gekenmerkt door een uiterlijk dat weinig twijfel lijkt uit te spreken. Vanaf het eerste moment dat je speelt op deze gokkast, zul je zien dat de verschillende aanwezige soorten fruit helder te zien zijn. Het fruit glimt en dat zal zeker zorgen voor dat extra beetje comfort, want je hebt het gevoel dat je een echte gokkast aan het bespelen bent.

40 vaste winlijnen wachten op je bij EGT. Ben jij klaar voor het echte werk? De 40 Super Hot gokkast wacht op je. En als je het werk liever aan de gokkast overlaat, kun je de autoplay functie gebruiken om het werk voor jou te laten doen! Start vandaag nog met een leuke bonus in het online casino!

5 Dazzling Hot
Burning Hot
Egypt sky
Great Empire
Hot and Cash
Oil Company II