Rainbow Queen

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Rainbow slot

Letterlijk een kleurrijke gokkast met 30 winlijnen, veel vrolijke features en een prachtig uiterlijk; dat is de omschrijving die de Rainbow Queen gokkast het best past. Met diverse progressieve jackpots die verbonden zijn aan deze gokkast heeft iedere speler een uitstekend avontuur dat hem tegemoet zal gaan. Ben jij hier binnenkort ook op te vinden?

Originele functies en extraatjes

Deze gokkast wordt absoluut gekenmerkt door speciale features die aanwezig zijn op de gokkast. Allereerst zijn er vier progressieve jackpots aanwezig. Deze lopen op naarmate andere spelers meer inzetten op de gokkast. Jij maakt dus ook kans om deze jackpots te winnen, als je aan het spelen bent. In het verleden werden er prijzen van maximaal 250.000 credits verdeeld via progressieve jackpots!

Rol van de Rainbow Queen

De Rainbow Queen, naar wie deze gokkast vernoemd is, verschijnt zo nu en dan op de rollen. Dit personage kan alleen verschijnen op de drie middelste rollen (in totaal zijn er 5 rollen). Dit is het wild symbool in het spel en kan dus andere symbolen vervangen om betere combinaties te kunnen bieden voor de speler.

Scatter met extra winst

Het logo van dit hoofdpersonage is het scatter symbool van de gokkast en kan gratis draaien genereren. Dit symbool moet op de rollen 2, 3 en 4 vallen om een bonus met gratis draaien op te leveren. Daarbij komt ook een scatter winst van 60 munten.

Met de gokfunctie van de Rainbow Queen gokkast kun je een extra gokje nemen, al is dit niet per se nodig. Je hebt hier een winkans van 1 op 2, dus je kunt je geld ook kwijtraken. Je wilt tenslotte niet honderden credits in één klap kwijtraken.

40 Super Hot
Inca Gold II
Oil Company II
Summer Bliss
Supreme Hot
Ultimate Hot