Hot and Cash

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
25 vaste winlijnen

Voor gokkasten is het vandaag de dag niet heel gemakkelijk om hun naam aan te doen, maar EGT heeft met de Hot and Cash gokkast een exemplaar op de markt gebracht die dit zeer goed doet. Simpele maar krachtige rollen zorgen voor een prettige ervaring in het online casino.

Gokken naar een hoger niveau getild

De Hot and Cash gokkast van EGT laat zien dat gokken op een heel ander niveau mogelijk is. Met 5 rollen en 3 rijen heb je te maken met een reguliere gokkast. Er zijn liefst 25 vaste lijnen en dat is zeker niet slechts voor een mooie gokkast als deze.

Gratis spins scoren

Bonussen vind je terug in de Gratis Spins functie en Topping Reels. Je kunt hoge prijzen winnen door in totaal 20 winlijnen te benutten. Uiteraard kun je ook met een lager aantal winlijnen spelen. Het minimum is vanzelfsprekend 1, maar het is ook mogelijk om met 5, 10 of 15 winlijnen op deze gokkast te spelen. Het ligt er net aan waar je behoefte aan hebt en hoeveel geld je durft in te zetten op deze gokkast.

Fruitsoorten voor de cash

Je hebt diverse fruitsoorten op de rollen van deze gokkast, zoals kersen, citroenen, druiven en meloenen. Je gaat op zoek naar cash en dat doe je wellicht door hoog in te zetten. Je kunt een inzet van 1, 20, 40, 100, 200 of zelfs 400 credits toepassen tijdens het gokken op de Hot and Cash gokkast van Euro Games Technology. Genoeg mogelijkheden dus voor de liefhebbers van leuke fruitautomaten.

Om het allemaal nog wat spannender te houden, kun je tijdens het spelen ook zien hoe hoog de meest indrukwekkende winsten van gokkers op deze gokkast waren. Zo kun je zien wat de hoogst gewonnen prijs op deze gokkast bijvoorbeeld is. Je kunt op die manier voor jezelf bepalen wanneer je te veel risico neemt en wat je als streefdoel voor jezelf kunt bepalen.

Groots inzetten

Tot slot is het belangrijk om te weten dat Euro Games Technology een groot aantal gokkasten op de markt heeft gebracht. Deze zijn vaak vergelijkbaar, want er zitten veel fruitautomaten tussen. Deze Hot and Cash gokkast kenmerkt zich niet met een bonusspel of iets dergelijks, maar de buitengewoon goede informatievoorziening van eerdere winnaars en de mogelijkheid om groot in te zetten zorgen er voor dat iedere speler zich snel thuis kan voelen op deze gokkast. Speel jij binnenkort ook op deze speelautomaat?

20 Diamonds
Blue Heart
Inca Gold II
Oil Company II
Penguin Style
Shining crown