Burning Hot

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Expanding wild symbol

Een gokje wagen op een gokkast waar je passie en vurige spanning kunt beleven, dat is  wat je doet tijdens een avontuur op de Burning Hot gokkast van EGT. Deze fruitautomaat heeft diverse voordelen in petto voor de speler die graag zijn geluk op de proef stelt.

Klavertje vier op de rollen

Het wild symbool van deze gokkast met 5 rollen is het klavertje vier. Deze ‘expanding wild’ kan andere symbolen vervangen om spelers meer winkansen op mooie combinaties te kunnen bieden. De aanwezigheid van dit symbool levert dus zowel letterlijk als figuurlijk geluk op!

Daarnaast heeft deze gokkast van Euro Games Technology liefst twee scatter symbolen! Het dollarteken en de paarse ster kunnen mooie extraatjes opleveren, zoals je gewend bent bij gokkasten van het merk EGT.

Ook fantastische jackpot in de gokkast

Jackpot Burning Hot

Om het avontuur op de Burning Hot nog mooier te maken, heeft EGT er ook een jackpot in verwerkt. Deze jackpot is niet progressief maar kan wel oplopen tot het geweldige bedrag van maar liefst 3,000 credits! Je hoeft dus niet verder op zoek te gaan naar een mooie gokkast, want deze Burning Hot brengt je wat je nodig hebt.

Je hebt bij deze gokkast, die een relatief laag uitbetalingspercentage van 96,45 heeft, ook gebruik maken van de autoplay functie om het wat rustiger aan te kunnen doen. Een maximale inzet van 20 credits per lijn zorgt er tevens voor dat je niet direct teveel geld in zet, wanneer je op de Burning Hot gokkast aan het spelen bent.

Circus Brilliant
Dark Queen
Dice and roll
Hot and Cash
Kashmir Gold
Summer Bliss