20 Super Hot

20 Super Hot nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
20 winlijnen

Een fruitautomaat met een leuk verhaal is de 20 Super Hot gokkast. Het kleinere broertje van de 40 Super Hot is zeker de moeite waard. Met wat minder winlijnen is het voor sommige spelers wellicht makkelijker om op deze gokkast te spelen. Lees hier wat de voordelen van deze kleinere fruitautomaat zijn!

Vijf rollen, drie rijen

Het cruciale verschil met het grotere broertje is dat de 20 Super Hot gokkast één rij minder hoog is. Er zijn nog steeds 5 rollen op de fruitautomaat, maar het aantal rijen is beperkt tot 3. Zoals je ongetwijfeld zult verwachten, kan deze gokkast met maximaal 20 winlijnen worden gespeeld. De inzet kan oplopen tot liefst 400 credits!

Watermelon symbol

Ben je wel geïnteresseerd in de 20 Super Hot gokkast, maar zit je er niet op te wachten om iedere ronde meteen weer in te moeten schatten hoe je de winkansen het best kunt vergroten? Maak dan gebruik van de autoplay functie. Deze helpt je door het spel automatisch voor je te blijven starten met de tactiek die de hoogste kansen wordt toegedicht. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit helemaal zelf in de hand te houden.

Aan te raden fruitmachine

De 20 Super Hot gokkast heeft naast reguliere fruitsymbolen ook de traditionele 7 symbolen. Bovendien zorgen wild symbolen en scatter symbolen er voor dat je je tijdens het spelen geen moment hoeft te vervelen met deze fruitmachine. In totaal kun je winnen op 20 manieren. Ga jij één van deze manieren vinden en toepassen in het online casino? Wacht niet langer en speel de 20 Super Hot gokkast vandaag nog!

Great Empire
Hot and Cash
Kashmir Gold
Ocean Rush
Shining crown
Summer Bliss