Egypt sky

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Egypte gokkast EGT

Spelen op een gokkast in een mooie en indrukwekkende atmosfeer. De Egypt Sky gokkast van EGT voldoet precies aan die eis. Dit spel wordt gespeeld met het beroemde symbool Ankh. Het Egyptische landschap en unieke kenmerken van het land worden aan het licht gebracht, wanneer je hier aan de slag gaat.

Egyptisch thema vol spannende features

Zoals je ongetwijfeld zult verwachten, krijg je met deze gokkast van EGT te maken met een bijzonder thema dat helemaal in het licht van Egypte staat. Met in totaal 40 winlijnen zijn er veel manieren waarop je kunt winnen bij deze gokkast.

De gokkast kent 5 rollen en is 4 rijen breed. Naast het spelen op 40 winlijnen kun je als speler ook kiezen voor 1, 10, 20 of 30 winlijnen. De maximale prijzen kunnen echter pas gewonnen worden zodra je ook met een hoge inzet op 40 winlijnen wilt spelen.

Multipliers en scatters

Hoge RTP

Op deze gokkast zijn wild symbolen, scatter symbolen en multipliers die er voor zorgen dat je prijzen hoog op kunnen lopen. Met een uitbetalingspercentage van 96,3% doet de Egypt Sky gokkast het overigens niet slecht. De jackpot staat maximaal op 8000 credits, en met de autoplay functie kun je het ook wat rustiger aan doen.

De Egypt Sky van EGT is een zeer populaire gokkast. Duizenden spelers zijn je reeds voorgegaan. Via gratis spins kun je op deze video slot mooie prijzen winnen. Ga jij een mooi Egyptisch avontuur aan? Laat je in het online casino verrassen door deze moderne en vrolijke gokkast!

Circus Brilliant
Extra Stars
Flaming Hot
Great Empire
Inca Gold II
Secrets of Alchemy