Extra Stars

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
winlijnen extra stars

Dat gokken een mooi avontuur kan opleveren, blijkt maar weer wanneer je de Extra Stars gokkast van EGT uitprobeert. Deze slot wordt gespeeld met 5 rollen en 10 winlijnen, maar is natuurlijk veel meer dan dat. Een maximale prijs van 1.000 credits zorgt er voor dat jij wel op het puntje van je stoel wilt gaan zitten.

Speciale kenmerken van de gokkast

De Extra Stars gokkast is geheel in het thema van sterren ingedeeld. Dit is, gezien de naam van de slot, dan ook zeer logisch. De Ster symbolen kunnen gratis draaien opleveren om nog betere combinaties tijdens het spelen te maken. Ze zijn dus jouw wild card tijdens het spelen.

Op de rollen kom je veel klassieke symbolen tegen. Watermeloenen, citroenen, bananen, kersen en uiteraard ook de zevens ontbreken niet op de rollen van deze gokkast, dus je kunt zeggen dat dit een heel herkenbare gokkast is.

Herkenbaar, toch uniek

Winst verdubbelen

Dat je met een herkenbare speelstijl te maken hebt, betekent niet dat dit meteen standaard of niet origineel is. Integendeel, deze gokkast van EGT heeft winlijnen die variabel zijn; je kunt er 1, 3, 5, 7 of 10 activeren. De muntwaarde bedraagt standaard één.

Een risico kan tijdens het spelen genomen worden met de speciale “dubbel of niets” functie. Hierbij moet je gokken of een kaart rood of zwart is (winkans één op twee) en je kunt hiermee prijzen vijf maal verdubbelen als het mee zit! Kortom, de Extra Stars van EGT is een heel interessante en vermakelijke gokkast. Laat je meeslepen door de sterren op de rollen en speel deze gokkast!

40 Super Hot
Great Empire
Inca Gold II
Royal Secrets
Summer Bliss
Supreme Hot