Dice and roll

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Fruitautomaat EGT

Een mooi gokje kun je wagen bij de Dice and Roll gokkast van EGT. Deze fruitautomaat van Euro Games Technology, zoals het bedrijf voluit heet, wordt zonder bonusspel gespeeld, maar er zijn vele andere features die de gokkast uniek maken.

Multipliers, wilds en scatters aanwezig

Deze fruitautomaat wordt gekenmerkt door een laag uitbetalingspercentage. Dit is namelijk slechts 95,76 procent en daarmee doet deze EGT gokkast onder voor veel andere gokkasten. Daar staat echter wel tegenover dat de gokkast een wild symbool heeft dat helpt in het vormen van betere combinaties. Dit is namelijk de dobbelsteen.

Er zijn twee scatter symbolen: de Rode en de Gouden ster. Deze verschijnen regelmatig op de rollen, al leveren ze bij deze gokkast geen gratis draaien op. Die zijn niet aanwezig op de Dice and Roll gokkast. Wel is er een autoplay functie die er voor zorgt dat je niet continu zelf op de startknop hoeft te drukken.

Mooie jackpot aanwezig

Jackpot pakken

In deze Dice and Roll gokkast van EGT is een jackpot aanwezig. Deze is niet progressief maar is vast bepaald en kan oplopen tot maar liefst 2000 credits! Tevens is er een multiplier die prijzen enorm kan vergroten.

Per winlijn kun je maximaal met 20 credits spelen. Met de keuze om op 1, 3, 5, 7 of 10 winlijnen te spelen, is er voor de speler genoeg om plezier mee te maken. EGT heeft een uitstekende job geleverd met deze gokkast. Laat jij de dobbelstenen gaan en pak je die mooie prijzen op de rollen van deze gokkast? Kom er nu achter!

Dice and roll
Flaming Hot
Inca Gold II
Ocean Rush
Royal Secrets
Supreme Hot