topbanner

5 Dazzling Hot

- geen spel gevonden -
SPEEL VOOR ECHT GELD!
fruitautomaat EGT

Diverse fruitsoorten in een haarscherp beeld gevat; citroenen, kersen en meloenen zijn allemaal aanwezig op de 5 Dazzling Hot gokkast, een echte klassieke fruitautomaat gemaakt door EGT. Het gevoel van nostalgie is zeer gebruikelijk bij deze fruitautomaat. Op hoeveel winlijnen speel jij deze gokkast?

Titel zegt het al

De 5 Dazzling Hot gokkast wordt gespeeld met het relatief lage aantal winlijnen van vijf. Dit is zeer gebruikelijk bij fruitautomaten, al brengt EGT regelmatig gokkasten met weer mogelijke winlijnen uit. Met vijf vaste winlijnen heb je overigens wel een zeer leuke ervaring. Je kunt overigens ook met 1, 2, 3 of 4 winlijnen spelen op de 5 Dazzling Hot gokkast van EGT. Wellicht niet de meest indrukwekkende aantallen, maar zeker de moeite waard in het online casino.

Inzetmogelijkheden

De gokkast laat zich tevens kenmerken door een leuke sfeer. Inzetmogelijkheden variëren van 5 tot 100 per ronde! Je kunt tevens automatisch spelen, waardoor je zelf minder hoeft te doen. Prijzen kunnen dan ook jouw kant op komen, zonder dat je hier eigenlijk iets voor hoeft te doen tijdens het spelen!

Oefen gratis en win!

Je kunt deze gokkast van EGT gratis oefenen, alvorens je tot het grote werk over gaat. Je kunt op die manier wennen aan de speelstijl van de 5 Dazzling Hot gokkast. Probeer een leuke tactiek uit op de 5 rollen van deze gokkast en je weet precies hoe je in de toekomst aan de slag moet gaan. Deze simpele maar prettige fruitautomaat wacht op je. Neem jij een kijkje bij deze EGT gokkast?

40 Super Hot
Circus Brilliant
Dark Queen
Imperial Wars
Lucky Hot
Shining crown