Shining crown

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
10 winlijnen op shining crown

De Shining Crown is een gokkast van EGT die de traditionele fruitautomaat weer eer aan doet. Met 5 rollen en 3 rijen heeft deze gokkast diverse mogelijkheden om veel fruitsoorten op de rollen tegen te komen. In totaal zijn er maximaal 10 winlijnen waarop gewonnen kan worden.

Klassieker voor de fruitautomaten

Deze gokkast doet zijn naam zeker eer aan. Het wild symbool van deze fruitautomaat is namelijk de koninklijke kroon die op de rollen kan verschijnen. Het dollarteken en een Paarse Ster worden bij de Shining Crown gokkast gezien als de scatter symbolen van de gokkast.

Dit betekent dat het kroontje andere symbolen kan vervangen om de speler betere combinaties aan te bieden, daar waar de andere twee genoemde symbolen voor spins kunnen zorgen.

Ook een jackpot aanwezig

Extra jackpot aanwezig

De gokkast wordt gekenmerkt door een jackpot die tot 5000 credits kan oplopen. Je kunt dus mooie prijzen winnen via de jackpot, die overigens niet progressief is. De jackpot heeft dus een vast bedrag dat niet continu kan oplopen naarmate spelers meer inzetten.

Om het plaatje voor de speler nog mooier te maken, is er een autoplay functie en zijn er multipliers die prijzen enorm kunnen vergroten. Deze Shining Crown video slot kent veel leuke functies die voor mooie prijzen kunnen zorgen. Speel jij het liefst op 1, 3, 5 of 7 winlijnen? Kom er achter door deze EGT gokkast gratis uit te proberen!

20 Super Hot
40 Super Hot
Dark Queen
Egypt sky
Secrets of Alchemy
Ultimate Hot
€250 + 0 FS