Summer Bliss

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Zomerse gokkast

Wat kunnen we zeggen over de Summer Bliss gokkast van EGT? Deze vrolijk ogende gokkast moet voor veel vertier zorgen onder gokkers die graag iets nieuws uitproberen. Met 20 winlijnen en 5 rollen lijkt het er in ieder geval op dat deze gokkast de goede weg in slaat. Hier lees je wat je moet weten over deze gokkast!

Vrolijk en kleurrijk uiterlijk

Spelen op de Summer Bliss gokkast zal je zeker een vrolijk gevoel geven. Niet alleen kun je gratis spins winnen op deze gokkast, er is een mooie jackpot van 5.000 credits die gewonnen kan worden. Nog mooier is dat deze gokkast heel vrolijk overkomt. De symbolen van deze slot komen in diverse kleuren en enkele leuke animaties zorgen er voor dat het erg fijn speelt.

Op zoek naar wild symbool voor grote prijzen

Zeester wild slot

Een jackpot van 5.000 ligt dus op je te wachten, maar tijdens het spelen moet je op zoek gaan naar de wild symbolen van deze gokkast. Deze kunnen je hoge bedragen opleveren tijdens het spelen. Gewonnen prijzen kunnen met multipliers vergroot worden waardoor je nog veel meer kunt winnen. Je speelt met een munthoogte van 1 maar je kunt 20 munten per lijn spelen. Kortom, grote prijzen kunnen probleemloos gewonnen worden.

Euro Games Technology heeft met de Summer Bliss gokkast weer een succes toegevoegd aan haar assortiment. Profiteer jij van de interessante extraatjes die deze gokkast te bieden heeft? Wees er snel bij!

Blue Heart
Great Adventure
Inca Gold II
Kangaroo Land
Lucky Hot
Ultimate Hot