Kashmir Gold

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Heilige koe symbool

Deze gokkast van Euro Games Technology klinkt zeer luxueus en dat is deze ook. Zodra je de rollen van de Kashmir Gold gokkast bekijkt, zie je allerlei gouden voorwerpen en onderdelen die je zomaar in een schat zou kunnen aantreffen. Dat is precies de bedoeling van deze interessante gokkast!

Op zoek naar Goud symbool

Het wild symbool van deze gokkast is het Goud symbool. Ga op zoek naar dit symbool, want het vervangt andere symbolen om jou meer kans te geven op mooie combinaties. Je kunt deze EGT gokkast op sommige plaatsen gratis uitproberen, dus waar wacht je op?

Extra Wild bij deze gokkast

Extra Wild bij deze gokkast

Het Man symbool is de extra wild van deze gokkast. Daarmee overtreft de Kashmir Gold gokkast veel andere gokkasten, die zonder extra wild gespeeld wordt. Je speelt met een muntgrootte van 1 en met 5 rollen is het een zeer gebruikelijke gokkast.

Drie gratis scatter symbolen – dit is het Paleis symbool – kun je gratis spins gaan innen. In totaal krijg je er 15 met een multiplier van 3 wanneer je drie scatters op de rollen vindt. Een bonusspel ontbreekt in deze gokkast, maar er zijn veel mogelijkheden om gebruik te maken van voordelen van deze gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Neem jij een kijkje op deze EGT gokkast?

Circus Brilliant
Great Adventure
Lucky Hot
Summer Bliss
Ultimate Hot
Venezia D’oro