Dark Queen

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Donkere heks gokkast

Ken jij de Dark Queen slot al? Dit product van EGT telt maar liefst 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen waar je op mag spelen! Deze gokkast begint steeds populairder te worden, want met het wild symbool er bij zorgt het voor mooie prijzen die gewonnen kunnen worden op de rollen. Heb jij al plannen gemaakt om deze gokkast te spelen?

Spelen met de Autoplay functie

Je hoeft niet bang te zijn dat je veel werk moet verrichten tijdens het spelen op deze gokkast. De autoplay functie van de Dark Queen gokkast zorgt er voor dat je rustig achterover kunt hangen tijdens het spelen.

Gratis spins ontbreken bij deze gokkast van EGT, maar dit wordt gecompenseerd door het feit dat wild symbolen je extra kansen kunnen bieden tijdens het spelen. De gokkast is al duizenden keren gespeeld, dus je kunt zeker spreken van een succesvolle toevoeging aan de wereld van het online gokken.

Win 1,000 credits met de jackpot

Jackpot EGT slot

Nog zo een interessante functie is de jackpot van dit online casino. Zodra je begint te spelen, krijg je te maken met een heuse jackpot. Hier kun je in totaal 1,000 credits mee winnen, dus je hoeft zeker niet te klagen over de mogelijkheden die je geboden worden met deze gokkast.

De Dark Queen gokkast van EGT is momenteel nog enigszins anoniem, maar het ziet er naar uit dat dit op korte termijn gaat veranderen. Stel jij je kansen ook op de proef bij deze gokkast? Test je kansen en je weet of jij die jackpot kunt winnen!

40 Super Hot
Egypt sky
Hot and Cash
Kashmir Gold
Lucky Hot
Royal Secrets