Great Adventure

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE

Om haar aanbod in prettige spellen zo interessant mogelijk te houden, dient Euro Games Technology regelmatig met leuke games te komen. De Great Adventure gokkast is een voorbeeld van een gokkast die het spelen leuk houdt. Hier lees je alles over deze gokkast die veel spanning met zich mee brengt!

Op reis in het Oude Egypte

Scatter symbool

Deze gokkast staat volledig in het teken van het Oude Egypte. Je maakt als speler een reis door de oude tijd, doordat je de rollen verkent. Deze 5 rollen zijn op leuke wijze aangekleed en zorgen bij iedere speler voor een herkenbaar gevoel. Met de knop Start activeer je ieder spel, maar je kunt er via de Autoplay functie ook voor zorgen dat het spelen heel comfortabel voor je wordt.

3 scatters voor geweldige prijzen!

Natuurlijk is het als speler het doel om op jacht te gaan naar mooie prijzen en bedragen. Je kunt de Statue Feature activeren door 3 (of meer) scatter symbolen op de rollen te verzamelen. Indien je dit lukt, kun je 3 tot 10 gratis spins winnen voor deze gokkast.

RTP van deze gokkast

Ook kun je willekeurig in de prijzen vallen. De Mystery Cards Bonus kan namelijk willekeurig geactiveerd worden en voor mooie prijzen zorgen. De niet-progressieve jackpot van de Great Adventure gokkast bedraagt overigens 1.250 credits en met een RTP (Return To Player) van 96,44% doet deze gokkast het helemaal niet verkeerd. Probeer deze gokkast binnenkort dus zelfs eens uit in het online casino en je zult snel merken of het iets voor jou is!

Burning Hot
Dark Queen
Egypt sky
Royal Secrets
Secrets of Alchemy
Supreme Hot