Inca Gold II

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Lama gokkast

Zo nu en dan heb je een gokkast nodig waar een prettige en kenmerkende sfeer heerst. De Inca Gold II is wellicht het beste voorbeeld van zo een speelautomaat die iets speciaals heeft. Neem hier een kijkje in de wereld van deze gokkast!

Geweldig thema voor unieke gokkast

Gokken moet spannend blijven en Euro Games Technology (EGT) weet precies hoe het haar klanten moet blijven vermaken. De Inca Gold II wordt gepresenteerd met 5 rollen en 3 rijen. Daarmee voldoet het in ieder geval aan de verwachtingen die liefhebbers van gokkasten doorgaans hebben.

Om het nog wat spannender te maken zijn er meer functies en spellen aanwezig. Wild symbolen in de vorm van een gouden afbeelding en een scatter symbool die voor gratis spins kan zorgen; deze functies laten spelers keer op keer genieten van spelen op gokkasten als deze.

Weinig inzetten en extra plezier tijdens het spelen

Lage inzetten EGT gokkast

Het leuke bij het spelen op deze gokkast is dat je niet per se veel geld hoeft uit te geven om een fijn avontuur te kunnen beleven. De prijs van een credit begint al vanaf 1 cent en je kunt in totaal 2.000 credits inzetten indien je hier behoefte aan hebt. Je kunt dus risico nemen, maar je kunt ook weinig inzetten en net zo lang genieten tot je er genoeg van hebt.

De rollen van de Inca Gold II zijn rijkelijk versierd, dus spelen is zeer prettig en het kan heel snel gaan op deze gokkast. Duizend maal je inzet kan per lijn gewonnen worden. Probeer hem binnenkort eens uit!

20 Super Hot
Dice and roll
Hot and Cash
Imperial Wars
Kashmir Gold
Royal Secrets