Flaming Hot

Flaming Hot nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Fruitautomaat met jackpot

Laat jij je in het casino wel eens verrassen? De Flaming Hot gokkast is hier de uitstekende fruitautomaat voor. Je komt bij deze gokkast van EGT terecht in een soort vuurzee waar de fruitsoorten zeer actief op de rollen blijven komen en gaan. Een te winnen bedrag van boven het miljoen is niet ondenkbaar, dus wat houdt je nog tegen om de Flaming Hot gokkast uit te proberen?

Maximaal 40 winlijnen

Deze gokkast van EGT is weer zo een voorbeeld van een fruitautomaat met een gigantisch aantal winlijnen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de 5 Dazzling Hot en de 20 Super Hot, kent deze gokkast maximaal 40 winlijnen. Je kunt er ook voor kiezen om met 1, 10, 20 of 30 winlijnen te spelen.

Bar symbool

Echter, de hoogste bedragen kunnen pas worden gewonnen wanneer je ook met de hoogste inzet op de meeste winlijnen speelt. Ga op zoek naar de schoppen kaart en je kunt geweldige bedragen ontvangen. Verder zijn er meloenen, appels en natuurlijk ook de kersen die het spel zeer aantrekkelijk maken.

Tot 800 credits inzetten!

Wild

Hoge prijzen zijn niet vreemd bij deze Flaming Hot gokkast als je weet hoeveel je in kunt zetten. De maximale inzet bedraagt namelijk 800 en daarmee doet deze fruitautomaat niet onder voor een groot aantal EGT gokkasten. Ben jij al klaar om direct te gaan spelen? Je kunt bij EGT gratis oefenen om er achter te komen of deze gokkast je goed ligt. Je hoeft dus niet langer te wachten, je kunt hem nu meteen al spelen!

20 Super Hot
Dark Queen
Penguin Style
Rainbow Queen
Shining crown
Venezia D’oro