Kangaroo Land

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Koala slot

Voor een gokkast met een wel heel uniek concept moet je aankloppen bij de Kangaroo Land gokkast van EGT. Waar je normaal gesproken rollen vol fruitsoorten voorgeschoteld ziet worden, heb je bij deze gokkast te maken met koala’s en kangoeroes.

Spelen op veel winlijnen

Je kunt als speler van deze gokkast zelf bepalen op hoeveel winlijnen je het spel wilt spelen. Beginnende gokkers kiezen doorgaans voor weinig risico, wat ze kunnen bewerkstelligen door op één winlijn te spelen. Ze kunnen er ook voor kiezen om op 5, 10, 15 of zelfs 20 winlijnen te spelen. Een hoger aantal winlijnen betekent weliswaar meer risico, maar wanneer je wint, win je groots!

Je speelt de Kangaroo Land gokkast op 5 rollen. Het uitbetalingspercentage van 96,16 procent is vrij aardig, te weten dat hier ook nog scatter symbolen en multipliers bij komen! Je kunt daarnaast profiteren van een zeer rustgevende autoplay modus, die er voor zorgt dat je achterover kunt leunen tijdens het spelen.

Op zoek gaan naar de jackpot

Jackpot slot van EGT

Hoewel de features van de gokkast dus veelbelovend zijn, is er meer waarvan je niet moet vergeten gebruik te maken. De Kangaroo Land gokkast kent namelijk ook een jackpot, welke kan oplopen tot 1,000 credits!

Je hoeft je daadwerkelijk door niets en niemand tegen te laten houden om een geweldig avontuur op deze gokkast op gang te zetten. Je kunt groots winnen met deze gokkast, waar diverse dieren je een leuke ervaring zullen bezorgen. Spelen op deze gokkast is weer eens heel wat anders en dat is precies watveel gokkers tijdens hun zoektocht tegen willen komen!

20 Diamonds
Egypt sky
Hot and Cash
Kangaroo Land
Rainbow Queen
Royal Secrets