Secrets of Alchemy

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Gouden roos scatter

Ken jij de Secrets of Alchemy gokkast al? Deze doeltreffende gokkast wordt gepresenteerd met 5 rollen en 3 rijen en ziet er heel leuk en vermakelijk uit. Met 40 winlijnen doet deze gokkast niet onder voor een groot aantal gokkasten. Wat moet je allemaal weten over deze machine?

Niet progressief, maar wel veel andere mogelijkheden

Hoewel de Secrets of Alchemy gokkast geen progressieve gokkast heeft, zijn er wel scatter symbolen en wild symbolen aanwezig die het spelen erg leuk maken. Een bonusspel ontbreekt en de gemiddelde uitbetaling is 95,81 procent, een stuk lager dan veel andere gokkasten.

Daar staat tegenover dat deze gokkast een mogelijke jackpot van liefst 20.000 credits heeft! Deze video slot komt ook met een autoplay functie en met 40 winlijnen is er een groot aantal mogelijkheden om mee te winnen.

Leuk versierde rollen

Leuk versierde rollen

De rollen van de Secrets of Alchemy gokkast zijn op leuke wijze versierd met diverse soorten symbolen. Het scatter symbool is een zwevende stad. Op het symbool staat duidelijk het woord ‘scatter’ aangegeven, dus het is niet te missen. Diverse personages en oude geschriften of letters vullen de blokken op de rollen aan.

Je kunt deze gokkast gratis uitproberen in de online casino’s. Je kunt op die manier aanvoelen of de gokkast je ligt en hoe je er wellicht het meest gemakkelijk kunt winnen. Winnende combinaties worden op deze gokkast uitbetaald van links naar rechts. Bij meerde winsten op één winlijn ontvang je het bedrag voor de hoogste combinatie. Ben je al klaar om te gaan winnen op deze gokkast? Probeer hem nu uit!

5 Dazzling Hot
Extra Stars
Penguin Style
Ultimate Hot
Venezia D’oro
Zodiac Wheel