Circus Brilliant

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Maximaal inzetten

Zo nu en dan heb je in het online casino speciale functies en de Circus Brilliant gokkast is het ideale voorbeeld van een zeer vrolijke en frisse wind in de wereld van online gokkasten. Deze gokkast van EGT is een absolute aanrader voor liefhebbers van iets nieuws. Gelukkig kent deze gokkast diverse voordelen. Lees hier welke dat zijn!

Inzetten op maximaal 20 winlijnen

De Circus Brilliant gokkast loopt nauwelijks achter als het aan komt op het hoge aantal winlijnen dat hier mogelijk is. Met 5 rollen en 3 rijen is deze gokkast zeer aardig. Er zijn dan ook 20 winlijnen die je in totaal 20 manieren om te winnen kunnen bieden.

De rollen van deze gokkast zijn versierd met kleurrijke letters. In diverse kleuren wordt aangegeven welke symbolen je moet hebben. Het is makkelijk om de verschillende rollen namelijk te onderscheiden en daardoor kun je heel gemakkelijk je overzicht bewaren op de Circus Brilliant gokkast.

Bepaal je inzet

Inzet bepalen en autoplay

Hoe veel risico je wilt nemen tijdens het spelen op deze gokkast, ligt helemaal in jouw handen. Je kunt een lage inzet van 20 kiezen, maar je kunt ook spelen met wat meer credits, zoals 40 of 100. De hogere inzetten zijn bedoeld voor de spelers die van wat meer risico houden: je kunt 200 of zelfs 400 credits per ronde inzetten.

Wanneer je er van houdt om rustig achterover te kunnen leunen, is het toepassen van de autoplay functie zeer waarschijnlijk jouw ding. Je laat het werk dan voor je doen doordat je rustig af wacht hoe de rollen draaien en welke prijzen jouw kant op komen. Veel succes op deze Circus Brilliant gokkast!

20 Super Hot
Blue Heart
Circus Brilliant
Extra Stars
Inca Gold II
Zodiac Wheel