20 Diamonds

20 Diamonds nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Scatter red diamond

De 20 Diamonds gokkast van EGT is een voorbeeld van een gokkast waar spelers gemakkelijk van kunnen genieten. Met enkele interessante symbolen die voor verschillende leuke extraatjes kunnen zeggen. Euro Games Technology heeft wederom een leuke gokkast gebracht!

20 winlijnen, scatter en jackpot

Deze gokkast van EGT is uitgerust met diverse extraatjes. Zoals de naam reeds doet vermoeden, zijn er 20 winlijnen en dus 20 manieren waarop je kunt winnen wanneer je op deze gokkast aan het spelen bent. Er zijn 5 rollen en met een jackpot van 10.000 credits kun je groots uitpakken. Deze jackpot is overigens niet progressief.

Het scatter symbool van deze gokkast zorgt er voor dat je extra kunt genieten. Alsof dat nog niet genoeg is, helpt de Autoplay functie spelers door de rollen automatisch te laten draaien. Spelers hoeven hier dan niets voor te doen.

Succes van EGT

Wild symbol 7

Bij Euro Games Technology zijn er veel gokkasten die voor veel populariteit zorgen. Deze 20 Diamonds gokkast komt ook met een Wild symbool. Dit symbool kan andere symbolen vervangen, waardoor je als speler meer kans hebt. Deze gokkast wordt uniek gemaakt door zijn flitsende uiterlijk en fijne manier van spelen. Allerlei soorten diamanten en edelstenen verschijnen op de rollen en zorgen voor een zeer fijne manier van spelen.

20 Diamonds
Dark Queen
Imperial Wars
Ocean Rush
Shining crown
Summer Bliss