Venezia D’oro

SPEEL VOOR ECHT GELD! ONTVANG 10 GRATIS SPINS BIJ REGISTRATIE
Mask scatter

Je gaat terug naar het oude Venetië door de Venezia D’oro gokkast eens uit te proberen. Deze zeer elegante gokkast met het stedelijke Italiaanse thema is zeer populair en met 243 manieren om te winnen kun je alleen maar stellen dat je groots kunt uitpakken door hier een kijkje te nemen. Wat heeft deze gokkast allemaal te bieden?

Kies zelf op hoeveel manieren je kunt winnen!

In totaal heeft deze gokkast 5 rollen. Er zijn bij een maximale inzet 243 manieren om te winnen, maar je kunt er met een lagere inzet ook voor kiezen om minder risico te nemen. Je hebt dan 81, 27, 9 of zelfs 3 manieren om te winnen, al is dit helemaal jouw keuze. De muntwaarde is weliswaar 1, maar wanneer je met 243 winlijnen speelt, kun je met 500 credits spelen!

Meer winnen met wilds en scatters

Meer wilds en scatters

Natuurlijk kun je je kansen spreiden bij de Venezia D’oro door op zoek te gaan naar wild symbolen en scatter symbolen. Het wild symbool is de gondola en kan alleen op de tweede, derde en vierde rol verschijnen. Het scatter symbool is en brug en betaalt van links naar rechts uit, waar dan ook op de rollen. Winsten kunnen worden vermenigvuldigd met 5, 10 of 100 bij respectievelijk 3, 4 of 5 van deze scatter symbolen.

Houd je ogen dus open want bij deze gokkast zijn er diverse manieren om eens mooi uit te pakken. Via de gokfunctie van de slot kun je immers nog wat extra risico nemen in de jacht naar nog hogere prijzen!

20 Diamonds
Hot and Cash
Kangaroo Land
Kashmir Gold
Ocean Rush
Shining crown